De gemeente Boch bestaat uit 9 kleine dorpjes, waar bij elkaar ongeveer 2000 mensen wonen. De dorpen liggen in de streek Dolakha, 15 kilometer van de stad Charikot. De school in dit dorp heet de Shree Devi Higher Secondary School. Er gaan ongeveer 500 kinderen naar deze school. De school is geheel verwoest. Een Australische organisatie heeft geholpen door een semi-permanent gebouw met klaslokalen neer te zetten.

Bij deze school werd door de Stichting een bibliotheek ingericht. Ook deze bibliotheek werd  geheel vernietigd door de aardbeving. Begin 2017 is  een nieuwe bibliotheek annex computerlokaal geopend. Stichting Chimding heeft aan dit project de helft van de kosten bijgedragen.

De bibliotheek heeft een collectie van circa 2000 boeken, fictie en non-fictie in het Engels en Nepali voor alle leeftijden. Verder is een aantal spellen zoals memory, rummycup, jenga etc. opgenomen en zijn in overleg met de leerkrachten abonnementen genomen op twee kranten en vijf tijdschriften.

De organisatie en exploitatie van de bibliotheek is overgenomen door de school en na 2017 stopt Stichting Chimding met het ondersteunen van dit project.